News | Forum | People | FAQ | Links | Search | Register | Log in
Quakespasm Engine
This engine needs its own thread.

Feedback: I like the OS X version, but I have to start it from the terminal for it to work and can't just double-click it like a traditional OS X app. I'm sure you guys already know this, either way great engine.

http://quakespasm.sourceforge.net/
First | Previous | Next | Last
Textures Are Broken In 0.93.1 Screenshots 
https://imgur.com/a/O1ECIKz

The first two are from 0.93.0

The second two are from spiked r10. Its the same in 0.93.1 
Looks Like That Epsilon Mod 
 
@A_COC0NUT 
Weird, not sure why that would happen with 0.93.1.

Can you type "condump" at the console and then upload the id1/condump.txt that is saved?

Does adding "-noglsl" to the command line fix it? 
@ericw 
adding -noglsl to the command line does fix it but it still refuses to start a new game.

here is the condump without the -noglsl thanks for the quick help

IPv4 UDP Initialized
IPv6 UDP Initialized
WIPX_OpenSocket: Address family not
supported by protocol family
WIPX_Init: Unable to open control
socket, IPX disabled
Exe: 11:02:38 Jun 3 2018
256.0 megabyte heap
Video mode 1920x1080x24 60Hz (24-bit
z-buffer, 0x FSAA) initialized
GL_VENDOR: Intel
GL_RENDERER: Intel(R) HD Graphics 530
GL_VERSION: 4.4.0 - Build
20.19.15.4549
FOUND: ARB_vertex_buffer_object
FOUND: ARB_multitexture
GL_MAX_TEXTURE_UNITS: 8
FOUND: ARB_texture_env_combine
FOUND: ARB_texture_env_add
FOUND: SDL_GL_SetSwapInterval
FOUND: EXT_texture_filter_anisotropic
FOUND: ARB_texture_non_power_of_two
FOUND: GLSL
Intel Display Adapter detected,
enabling gl_clear

Sound Initialization
SDL audio spec : 44100 Hz, 1024 samples, 2 channels
SDL audio driver: directsound - Speakers / Headphones +SSE3 (Realtek Audio)
Audio: 16 bit, stereo, 44100 Hz
CDAudio disabled at compile time

========= Quake Initialized =========

execing quake.rc
execing default.cfg
execing config.cfg
execing autoexec.cfg
3 demo(s) in loop
]condump 
@ericw I Think I Fixed It 
Since -noglsl fixed it I decided to test out the uncoupled frame rate that spike offers and noticed in the condump that it was using the intel integrated graphics so I went into the nvidia control panel and forced it to use the 1070 I have and now it looks fine and launches a new game gust fine, even without -noglsl. Thanks for the help and I'll provide any additional info I can to fix the intel graphics if you want. 
Thanks For The Info! 
That helps, I'll see if I can reproduce on a system with Intel graphics 
First | Previous | Next | Last
You must be logged in to post in this thread.
Website copyright © 2002-2019 John Fitzgibbons. All posts are copyright their respective authors.